Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Locatii de livrare Rentanddrive

Locatii servicii de inchirieri auto Cluj

Predarea si preluarea autoturismelor este GRATUITA la orice ora in si din Aeroportul International Avram Iancu Cluj 

Locatii de preluare & predare masini

VIVO CLUJ-NAPOCA

CLUJ-NAPOCA

Pentru celelalte locatii de inchirieri masini Cluj tarifele de predare si preluare a masinii de inchiriat vor fi comunicate in momentul confirmarii rezervarii autoturismului si depind de durata inchirierii masinii.

Rentanddrive incearca sa acopere cererea tot mai mare existenta pe piata de inchirieri auto si furnizam clientului masina dorita in orice locatie. Avem doua puncte de lucru pentru rent a car Cluj, una in Aeroport Cluj si cealalta la Vivo Cluj. De aici clientii pot sa ridice masina dorita sau le-o putem livra noi la destinatia solicitata.

Marea majoritate a clientilor nostrii sunt in aeroport.

La fel ca la ridicare, clientul care are nevoie de masina, o va preda pe aceasta tot la aeroport in situatia in care trebuie sa plece din tara cu avionul. Indiferent de ora la care doriti sa returnati masina o puteti face in siguranta. Orice intrebare la care nu aveti raspuns, de asemenea o puteti adresa angajatilor nostrii de la rent a car Cluj.

Alege-ti cu incredere Rentanddrive pentru mai multa flexibilitate. Iți vom livra intotdeauna masina pe care o alegi in cele mai bune conditii.

 

RentAndDrive ® 2021