Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Locatii de livrare Rentanddrive

Filters

Locatii de livrare inchirieri auto Cluj

Rent a car in Cluj

Predarea si preluarea autoturismelor este GRATUITA la orice ora in si din Aeroportul International Avram Iancu Cluj 

Inchirieri auto Cluj Marasti

SEDIU – STR TRAIAN VUIA 196 (incinta Parcare Ary)

AEROPORT CLUJ-NAPOCA (STR TRAIAN VUIA 195-151)

 

 

Pentru celelalte LOCATII DE LIVRARE Rentanddrive tarifele de predare si preluare a masinii de inchiriat vor fi comunicate in momentul confirmarii rezervarii autoturismului si depind de durata inchirierii masinii.

Rentanddrive incearca sa acopere cererea tot mai mare existenta pe piata de inchirieri auto si furnizam clientului masina dorita in orice locatie.

Avem doua puncte de lucru pentru rent a car Cluj si Aeroport Cluj si cealalta la SEDIUL nostru de pe Traian Vuia 196 (Parcare Ary). De aici clientii pot sa ridice masina dorita sau le-o putem livra noi la destinatia solicitata.

Masini de inchiriat Cluj Aeroport

Marea majoritate a clientilor nostrii sunt in Aeroport Cluj-Napoca).

La fel ca la ridicare, clientul care are nevoie de masina, o va preda pe aceasta tot la aeroport in situatia in care trebuie sa plece din tara cu avionul.

Indiferent de ora la care doriti sa returnati masina o puteti face in siguranta. Orice intrebare la care nu aveti raspuns, de asemenea o puteti adresa angajatilor nostrii.

Alege-ti cu incredere Rentanddrive pentru mai multa flexibilitate. Iți vom livra intotdeauna masina pe care o alegi in cele mai bune conditii.

Vezi pagina noastra de Instagram

 

RentAndDrive ® 2023
Phone