Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto in Cluj

Clujul a devenit, in ultimii ani, locul unde se desfasoara unele dintre cele mai importante evenimente culturale, sportive si de business din Romania.

Indiferent ca vii in Cluj pentru o intalnire de afaceri, un eveniment sau in concediu, trebuie sa beneficiezi de cele mai bune conditii, inclusiv in ceea ce priveste transportul. Asa ca alege inchirieri auto Cluj.

Ca sa nu pierzi timp important asteptand un taxi sau in mijloacele de transport in comun si ca sa te simti in deplina siguranta si confort, solutia ideala este sa apelezi la serviciile de inchirieri auto din Cluj oferite de Rentanddrive.

De-a lungul anilor, clientii nostri au beneficiat de un serviciu rapid si eficient. De ce sa alegi Rentanddrive si nu o alta companie de inchirieri auto din Cluj? In primul rand pentru ca pentru noi orientarea catre nevoile clientilor, transparenta si seriozitatea. De-a lungul timpului, nenumarati clienti ne-au devenit fideli si au apelat de fiecare data la noi atunci cand au avut rapid nevoie de un automobil.

POTI OPTA PENTRU SERVICII DE INCHIRIERI AUTO IN CLUJ:

1. SERVICII DE INCHIRIERI AUTO DE SCURTA DURATA– Daca vrei sa pleci intr-o vacanta sau esti invitat la un eveniment special, fie de familie, fie de business, solutia ideala este sa inchiriezi o masina pe termen scurt. In oferta noastra, vei gasi atat masini din clasa economy, cat si autoturisme din clasa luxury sau SUV-uri.

Perioada minima de inchirieri a unei masini este de o zi, insa in functie de nevoile tale iti oferim flexibilitate.

2. SERVICII DE INCHIRIERI AUTO PE TERMEN LUNG Serviciile de inchirieri auto pe termen lung sunt destinate in special companiilor. Aceste servicii ofere numeroase beneficii financiare si fiscale firmelor, printre care deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului. In plus, activitatea de mentenanta si administrare a autoturismelor iese in acest fel de sub responsabilitatea firmei si trece exclusiv in grija Rentanddrive.

Ce ofera Rentanddrive?

  • Transparenta tolala in privinta costurilor (nu exista costuri ascunse, pretul afisat pe website va fi si pretul final pe care il vei plati);
  • Promptitudine fie online, unde procesul de rezervare nu dureaza mai mult de 5 minute
  • Livrare rapida si gratuita pentru clientii din Cluj, in numai 1 ora de la momentul rezervarii;
  • Garantia ca vei conduce o masina noua si cu toate reviziile la zi;
  • Siguranta intrucat toate masinile disponibile prin intermediul serviciilor de inchirieri auto din Cluj sunt supuse unei inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi inmanate;
  • Inlocuirea rapida a masinii in caz de avarie in maximum 5 ore de la momentul anuntarii incidentului;
  • Servicii optionale : sofer personal, GPS, scaun auto pentru copil, transfer aeroport-Cluj si Cluj-Aeroport.

 

Inchirieri auto in Cluj

Masini de inchiriat Cluj – PREDARE IN MAXIMUM 2 ORE

Inchirieri masini NON-STOP in Cluj Aeroport Cluj | Servicii rent a car cu livrare imediata si gratuita.

Doriti sa rezervati prin telefon? Sunati acum la: 0729 927 770

Echipa noastra este aici pentru dumneavoastra 24 ore pe zi / 7 zile pe saptamana!

RentAndDrive ® 2021