Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri Auto fara Garantie

Rentanddrive rent a car Cluj-Napoca va pune la dispozitie sistemul de rent a car fara garantie Cluj pentru a fi la dispozitia dumneavoastra in momentul inchirierii unui autoturism de la noi si pentru a nu avea grija legata de depozitul de garantie privind restituirea acestuia precum si conditiile care se aplica in momentul returnarii masinii. Inchirieri Auto fara Garantie

Sistemul de rent a car fara garantie Cluj consta in inlocuirea depozitului de garantie cu un pachet de asigurare ( asigurarea relax) mai scump sau mai ieftin, in functie de numarul de optiuni (acoperire riscuri) si de fransiza.

Serviciu nostru de inchirieri auto fara garantie Cluj va permite sa reduceti considerabil riscurile inchirierii autoturismului pe care doriti sa il rezervati. In acelasi timp, va veti bucura de siguranta ca nu veti fi responsabil financiar in cazul unui potential accident.

Rent a car Cluj fara garantie

Oferta noastra de rent a car fara garantie este destinata tuturor clientilor Rentanddriverentacar. Este suficient sa acceseze site-ul Rentanddrive, sa va alegeti de aici mașina dorita si sa completeze formularul online, in care sa se menționeze perioada in care au nevoie de autoturismul respectiv, nr de km sau daca aleg inchirieri auto Cluj fara garantie! In timp ce faceti rezervarea alegeti in mod direct inchirierea auto fara garantie (Asigurarea Relax).

Ce este asigurarea relax

Asigurare RELAX – Prin alegerea pachetului de asigurare Relax, reduceti valoarea raspunderii dumneavoastra la 0. Plata/ intreaga perioada + garantia de 0€ se fac CASH sau cu CARD-ul in momentul semnarii actelor si primirii masinii.

RentAndDrive ® 2021