Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto Cluj Non Stop

Inchirieri auto Cluj Non Stop

LIVRARE AUTOTURISM

GRATUIT Oferim livrarea autoturismului la aeroport sau alta orice alta locatie.

ASIGURARE RCA

GRATUIT Fiecare autoturism din parcul nostru se livreaza cu asigurare RCA valabila

SOFER SECUNDAR

GRATUIT Va punem la dispozitie in mod gratuit, al doilea sofer, pe toata perioada contactuala

ASIGURARE COMPLETA

GRATUIT Se va asigura contractual asigurare CASCO, persoane si bagaje.

ROVINIETA & TAXA DE DRUM

GRATUIT Fiecare client primeste gratuit rovinieta sau taxa de drum

 

Filters

Inchirieri auto Cluj Non Stop 

Închirierea de mașini non-stop se referă la posibilitatea de a închiria o mașină în orice moment al zilei sau al nopții, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Inchirieri auto Cluj Non Stop

Acest tip de serviciu este oferit de multe companii de închirieri auto pentru a satisface nevoile clienților care pot avea program flexibil sau pot avea nevoie de o mașină în timpul orelor neobișnuite.

Cu toate acestea, este important să rețineți că disponibilitatea reală a mașinilor pentru închiriere poate varia în funcție de locație, cerere și alți factori.

Chiar dacă o companie de închirieri auto afirmă că oferă servicii non-stop, este posibil ca anumite locații să nu aibă mașini disponibile în anumite ore din cauza lucrărilor de întreținere sau a cererii ridicate.

Dacă sunteți interesat să închiriați o mașină non-stop, este recomandat să contactați companiile de închirieri auto din zona dvs. pentru a afla detalii specifice legate de disponibilitate și program

. De asemenea, asigurați-vă că înțelegeți complet termenii și condițiile închirierii și că sunteți pregătit să respectați orice cerințe sau restricții impuse de companie.

Serviciile de inchirieri auto pe care Rentanddrive le ofera sunt multiple printre care mentionam si inchirieri auto Non Stop la preturi avantajoase.

Oferim servicii de calitate si profesionalism de care poti beneficia pe tot parcursul contracului chiar si dupa incheierea acestuia.

Printre avantajele de care spuneam mai sus, este si disponibilitatea cat si cu livrarea gratuita in Cluj dar mai ales la Aeroportul Cluj-Napoca.

Multi dintre noi  folosim serviciile de inchirieri auto Cluj non stop in cazul deplasariilor neprevazute sau in cazul celor care vin din alte tari pentru a economisi timp, a se bucura mai mult de vacanta si de ce nu, pentru a reduce costurile.

Firma noastra ofera aceste servicii de inchirieri auto non stop indiferent de ora, cu livrare gratuita in timpul programului de lucru.

Un avantaj fiind si faptul ca oferim servicii de inchirieri auto cu sofer sau inchirieri servicii aditionale pe care Rentanddrive le ofera.

Haideti sa privim mai atent de ce aceste avantaje si de ce  sunt beneficii pentru dumneavoastra:

  • in primul rand daca doriti sa inchiriati o masina dar nu aveti carnet de conducere, firma noastra va pune la dispozitie si posibilitatea de a avea un sofer personal impreuna cu masina inchiriata
  • in cazul in care optati pentru inchirieri auto Cluj pe termen lung, firma noastra va ofera numeroase avantaje si beneficii gratuite; exemplu: aceasta oferta este perfecta pentru firme ce doresc sa inchirieze masini la un pret redus, pe o perioada de timp mai lunga
  • Rentalcars cluj napoca

Printre beneficiile pe care le veti obtine in urma incheierii unui contract cu Rentanddrive –  va prezentam o scurta lista a acestor beneficii mai jos :

  • Livrarea masinii la Aeroportul din Cluj -Napoca – GRATUIT
  • Pentru orice masina inchiriata beneficiezi de asigurare RCA si CASCO – GRATUIT
  • Asistenta tehnica si consultanta rutiera 24/24 ore – GRATUIT

Pentru Rentanddrive un client multumit este obiectivul nostru principal!

Vezi pagina noastra de Facebook

RentAndDrive ® 2023
Phone