Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto Cluj – Flota auto diversificata

Tarife Transparente

Inchirieri Auto Cluj - Flota Diversificata

Filters

Inchirieri auto Cluj – Flota auto diversificata

Cluj Napoca rent a car

Esti in cautarea unei companii de rent a car Cluj?

Rentanddrive Rent a Car Cluj iti pune la dispozitie cele mai calitative servicii de pe piata de inchirieri auto Cluj flota diversificata la preturi avantajoase. De asemenea ne mandrim cu cel mai nou si divers parc auto de inchirieri din Cluj-Napoca, format din masini 2023, noi si sigure.

Echipa Rentanddrive este activa 24/24 si mereu pregatita sa-ti puna la dispozitie masina dorita in cel mai scurt timp posibil. Mai mult decat atat, poti prelua masina din locatia dorita, ba chiar din parcarea Aeroportului Cluj Napoca sau de pe Fabricii Nr 1.

Cu serviciile de rent a car  oferite de Rent and drive  procedura de inchiriere este simpla si rapida, astfel ca doar cu cativa pasi masina aleasa va fi pregatita pentru inchiriere. Ne poti contacta telefonic, pe Whatsapp +40 0729 927 770. Rezerva masina acum!

Rent a Car Cluj

Cauti o agentie de rent a car Cluj? Cu Rentanddrive Rent a Car Cluj ai parte de servicii profesionale in domeniul inchirierilor auto.

Agentia noastra de inchirieri auto iti pune la dispozitie servicii de inchirieri auto Cluj. Mai mult decat atat, nu se percepe plata in avans pentru rezervare, aceasta achitandu-se integral in momentul semnarii contractului de inchiriere la preluarea masinii inchiriate. Inchirieri auto Cluj – Flota auto diversificata

Inchirieri Masini Cluj

Rentanddrive Rent a Car Cluj iti pune la dispozitie o gama diversificata de masini de inchiriat in Cluj, printre care se numara marcile: VW,  Seat, Skoda, Dacia etc.

Masinile oferite in sistem rent a car beneficiaza de asigurare RCA si CASCO, taxa de drum, taxa de preluare si predare. De asemenea, masinile noastre de inchiriat sunt dotate la cerere cu GPS-uri si scaune pentru copii & lanturi de zapada.

Va invitam sa accesati oferta noastra completa de inchirieri auto din Cluj. Inchirieri auto Cluj – Flota auto diversificata

Rent a car Aeroport Cluj

Anual, sute de mii de pasageri aterizeaza pe Aeroportul International din Cluj Napoca  pentru un city break in Cluj Napoca sau pentru a vizita Romania.Inchirieri auto Cluj – Flota auto diversificata

Rentanddrive vine in intampinarea nevoilor acestora cu serviciile noastre de inchirieri auto la aeroportul Cluj . 

Mai trebuie precizat ca predarea si preluarea masinii de inchiriat din Aeroportul International Cluj-Napoca „Avram Iancu” se face GRATUIT, zilnic si NON STOP

Vezi pagina noastra de Facebook.

Phone