Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri Auto Cluj fara Garantie

Recenzii Google (5/5 din peste 549 de review-uri)

Cristian Muntean
Cristian Muntean
2024-02-13
Experiența pe care am avut-o a fost exemplară, tariful platit sa aliniat așteptărilor! Cu siguranță am sa mai apelez, atunci când mai ajung pe acasă. Preluarea automobilul se face de la aeroport, mulțumesc mult și domului Andrei de serviciile prestate cu profesionalism!
Petrica Vat
Petrica Vat
2024-02-11
Mulțumesc Andrei. Recomand cu încredere. Profesionist fără timp pierdut la aeroport.
Sebastian Rugea
Sebastian Rugea
2024-02-11
Foarte mulțumit de servici Mașini noi ,mașini bune Și mai ales foarte amabili și disponibili
Bogdan Vacar
Bogdan Vacar
2024-02-10
Am avut nevoie de o mașină de pe o zi pe alta, totul a fost foarte rapid, masina ok la un pret ok. si mai important e ca au asigurarea inclusa fara sa iti mai blocheze garantie de x K euro. RECOMAND!!!
Mihai Matica
Mihai Matica
2024-02-10
Nu mă așteptam ca totul sa decurgă atât de bine ! Va mulțumim și cu siguranță vom reveni în viitor.
Marian FAUR
Marian FAUR
2024-02-01
A fost super ok.
Iacob Iurian
Iacob Iurian
2024-02-01
Alegerea cea mai bunã RENTADDRIVE o plãcere pentru mine RECOMAND
Felicia Popoviciu
Felicia Popoviciu
2024-01-31
Prima experienta a mea cu inchiriatul unei masini :) Recomand Rentanddrive cu incredere, masina impecabila, eu chiar am fost rasfatata si am primit masina la adresa. Cred ca si masinii i-a placut la munte!
Corneliu Viorel Man
Corneliu Viorel Man
2024-01-28
Servicii excelente. Am avut parte de o comunicare foarte buna și promptitudine. Procesul de închiriere a fost foarte simplu și rapid. Mașina a venit intr-o stare buna de funcționare. Mulțumesc tare mult.
 

Review-urile clientilor sunt extrem de importante pentru noi.

 Daca ai inchiriat o masina de la noi si nu ai avut timp sa scrii un review, click pe linkul de mai jos si  spuneti-ne ce parere aveti!

Filters

Inchirieri auto Cluj fara garantie

Pentru a fi la dispozitia dumneavoastra in momentul inchirierii unui autoturism de la noi si pentru a nu avea grija legata de depozitul de garantie privind restituirea acestuia precum si conditiile care se aplica in momentul returnarii masinii.

Inchirieri Auto fara Garantie

Sistemul de rent a car fara garantie Cluj consta in inlocuirea depozitului de garantie cu un pachet de asigurare ( asigurarea relax) mai scump sau mai ieftin, in functie de numarul de optiuni (acoperire riscuri) si de fransiza.

Serviciu nostru de inchirieri auto Cluj fara garantie va permite sa reduceti considerabil riscurile inchirierii autoturismului pe care doriti sa il rezervati.

In acelasi timp, va veti bucura de siguranta ca nu veti fi responsabil financiar in cazul unui potential accident.


Rent a car Cluj fara garantie

Oferta noastra de rent a car fara garantie este destinata tuturor clientilor Rentanddriverentacar.

Este suficient sa acceseze site-ul Rentanddrive, sa va alegeti de aici mașina dorita si sa completeze formularul online, in care sa se menționeze perioada in care au nevoie de autoturismul respectiv, nr de km sau daca aleg inchirieri auto Cluj fara garantie! In timp ce faceti rezervarea alegeti in mod direct inchirierea auto fara garantie (Asigurarea Relax).


Ce este asigurarea relax?

Asigurare Full Casco – Rentanddrive ofera pachetul de asigurare FULL Casco inclus in pretul de inchiriere, reduceti valoarea raspunderii dumneavoastra la 0.

Asigurarea Full Casco (comprehensive coverage) în cazul închirierii unei mașini este o formă extinsă de asigurare care oferă o protecție mai cuprinzătoare în cazul daunelor sau pierderilor suferite de mașina închiriată. Iată o explicație mai detaliată despre cum funcționează asigurarea Full Casco în cazul unui accident sau avarii în timpul închirierii auto:

 1. Acoperire pentru daune accidentale:
  • Asigurarea Full Casco acoperă daunele cauzate mașinii închiriate în urma unui accident. Aceasta include atât costurile de reparație a mașinii închiriate, cât și eventualele costuri de remorcare sau recuperare.
 2. Protecție împotriva furtului:
  • Full Casco oferă acoperire împotriva furtului mașinii închiriate. În cazul în care mașina este furată în timpul perioadei de închiriere, asigurarea va acoperi valoarea mașinii la momentul furtului.
 3. Daune cauzate de forțe naturale:
  • Asigurarea Full Casco poate acoperi daunele cauzate de forțe naturale, cum ar fi grindină, inundații sau alte condiții meteorologice extreme. Acest tip de acoperire poate fi important în anumite regiuni geografice cu riscuri ridicate de astfel de evenimente.
 4. Protecție împotriva vandalismului:
  • Asigurarea acoperă, de obicei, daunele cauzate de vandalism, cum ar fi zgârierea, vandalizarea sau alte acte intenționate care pot afecta mașina închiriată.
 5. Acoperire pentru daune cauzate de animale sau pietre:
  • Dacă mașina închiriată este implicată într-un accident cu animale sau este lovită de pietre sau alte obiecte, asigurarea Full Casco poate acoperi costurile de reparație.
 6. Sume reduse sau zero de autoresponsabilitate:
  • De obicei, asigurarea Full Casco oferă opțiuni pentru reducerea sau eliminarea sumei de autoresponsabilitate (franșa). Acest lucru înseamnă că în cazul unui accident sau avarii, clientul plătește o sumă mai mică sau deloc, în funcție de polița aleasă.

Plata/ intreaga perioada + garantia de 0€ se fac CASH sau cu CARD-ul in momentul semnarii actelor si primirii masinii. De aceia este avantajos sa inchirezi o masina in Cluj-Napoca direct din aeroport.


Masinile noastre de inchiriat din Cluj se pot rezerva fara garantie, avand optiunea de a alege asigurarea Relax!

Rentanddrive  Aeroport Cluj  – Inchirieri Auto fara depozit, Inchirieri Masini la Aeroport fara taxa de livrare. Alege serviciul de inchirieri auto Cluj si rezerva repede masini de inchiriat. Oferim variante ieftine, asigurare casco fara garantie, masini singure si suport 24/7. Livrare gratuita pentru inchirieri auto la Aeroport Cluj-Napoca

Vezi pagina noastra de Facebook.

Inchirieri Auto Cluj fara Garantie

Rentanddrive iti pune la dispozitie servicii de rent a car Cluj . In plus, ai ocazia de a beneficia de serviciul inchirieri auto  in Cluj aeroport.

Rentanddrive face toate eforturile pentru a oferi un serviciu de inchirieri auto cluj fara garantie  de calitate, ireprosabil si sigur.

Oferta noastra de inchirieri auto Cluj fara garantie este variata. Incercam sa acoperim toata gama de autovehicule, de la cele cu cutie manuala si automata, pana la SUV-uri si chiar luxury.

In oferta de inchiriere sunt incluse: Livrarea gratuita, asigurarile RCA si CASCO.

Rezerva masina din timp. Vezi ofertele zilei. Daca esti in cautarea celui mai bun raport calitate/pret ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi vrem sa oferim servicii competitive!

RentAndDrive ® 2023
Phone