Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto Cluj cutie automata

Filters

Cristian Muntean
Cristian Muntean
2024-02-13
Experiența pe care am avut-o a fost exemplară, tariful platit sa aliniat așteptărilor! Cu siguranță am sa mai apelez, atunci când mai ajung pe acasă. Preluarea automobilul se face de la aeroport, mulțumesc mult și domului Andrei de serviciile prestate cu profesionalism!
Petrica Vat
Petrica Vat
2024-02-11
Mulțumesc Andrei. Recomand cu încredere. Profesionist fără timp pierdut la aeroport.
Sebastian Rugea
Sebastian Rugea
2024-02-11
Foarte mulțumit de servici Mașini noi ,mașini bune Și mai ales foarte amabili și disponibili
Bogdan Vacar
Bogdan Vacar
2024-02-10
Am avut nevoie de o mașină de pe o zi pe alta, totul a fost foarte rapid, masina ok la un pret ok. si mai important e ca au asigurarea inclusa fara sa iti mai blocheze garantie de x K euro. RECOMAND!!!
Mihai Matica
Mihai Matica
2024-02-10
Nu mă așteptam ca totul sa decurgă atât de bine ! Va mulțumim și cu siguranță vom reveni în viitor.
Marian FAUR
Marian FAUR
2024-02-01
A fost super ok.
Iacob Iurian
Iacob Iurian
2024-02-01
Alegerea cea mai bunã RENTADDRIVE o plãcere pentru mine RECOMAND
Felicia Popoviciu
Felicia Popoviciu
2024-01-31
Prima experienta a mea cu inchiriatul unei masini :) Recomand Rentanddrive cu incredere, masina impecabila, eu chiar am fost rasfatata si am primit masina la adresa. Cred ca si masinii i-a placut la munte!
Corneliu Viorel Man
Corneliu Viorel Man
2024-01-28
Servicii excelente. Am avut parte de o comunicare foarte buna și promptitudine. Procesul de închiriere a fost foarte simplu și rapid. Mașina a venit intr-o stare buna de funcționare. Mulțumesc tare mult.

Inchirieri auto Cluj cutie automata

Inchirieri auto Cluj cutie automata

O mașină cu cutie de viteze automată este o opțiune populară pentru închiriere, deoarece oferă o experiență de condus mai ușoară și mai confortabilă în comparație cu mașinile cu cutie de viteze manuală.

Cu o cutie automată, șoferul nu trebuie să schimbe vitezele manual, ci acest lucru este realizat automat de către sistemul de transmisie al mașinii.

Atunci când închiriezi o mașină cu cutie automată, trebuie să ai în vedere următoarele:

  1. Disponibilitate: Majoritatea companiilor de închirieri auto oferă opțiunea de mașini cu cutie automată. Cu toate acestea, este posibil ca acestea să fie disponibile în număr mai mic decât mașinile cu cutie manuală.
  2. Costuri: În general, mașinile cu cutie automată pot fi mai scumpe decât cele cu cutie manuală, în ceea ce privește costul zilnic de închiriere. Diferența de preț poate varia în funcție de destinație, perioada închirierii și disponibilitatea mașinilor.Inchirieri auto Cluj cutie automata
  3. Rezervare în avans: Dacă dorești o mașină cu cutie automată în perioade aglomerate sau în destinații turistice populare, este recomandat să faci rezervarea cu ceva timp în avans pentru a avea mai multe șanse de a găsi disponibilitate.
  4. Permis de conducere: Înainte de a închiria o mașină cu cutie automată, verifică cerințele pentru permisul de conducere în țara în care dorești să conduci. În multe țări, un permis de conducere obișnuit este suficient, dar asigură-te să te informezi în prealabil.
  5. Confortul la condus: Dacă nu ești obișnuit cu mașinile cu cutie de viteze automată, este posibil să îți ia ceva timp să te adaptezi. Asigură-te că înțelegi modul de funcționare a cutiei automate înainte de a porni la drum.
  6. Asigurări și politici de închiriere: Ca și în cazul închirierii oricărei mașini, asigură-te că înțelegi pe deplin politica de închiriere, inclusiv asigurările incluse și orice taxe suplimentare.
  7. Inspectarea mașinii: Înainte de a pleca cu mașina închiriată, examinează-o cu atenție pentru a evidenția eventualele daune preexistente. Aceasta poate preveni problemele legate de acuzații nefondate de daune aduse în timpul închirierii. Inchirieri auto Cluj cutie automata

În concluzie, închirierea unei mașini cu cutie de viteze automată poate oferi o experiență de condus mai relaxată și mai ușoară. Asigură-te că înțelegi cerințele, costurile și politica de închiriere înainte de a lua decizia finală.

 

Rentanddrive rent a car Cluj ofera servicii de inchirieri auto in Cluj Napoca Full Casco si Rca

Pentru ca cererea a fost tot mai mare pentru inchirieri auto Cluj cutie automata iar Rentanddrive continua sa isi îmbunătățească flota auto si in anul 2024.

Rent a car Cluj Skoda Rapid cutie automata . Best auto Cluj

Rent a car Cluj Skoda Rapid cutie automata este una dintre cele mai confortabile masini din intreg parcul auto.

Rent a car Cluj Skoda Rapid cutie automata – avantaje
Skoda Rapid automata este o masina extrem de comoda, este destinata tuturor soferilor atat celor experimentati cat si celor mai putin experimentati.

Cei care au inchiriat aceasta masina s-au declarat multumiti de alegerea facuta.

Rent a car Aeroport Cluj Skoda Scala

Rent a car Cluj Skoda Scala cutie automata este o masina extrem de comoda.

Prin serviciul inchiriere auto oferit de Rentanddrive puteti inchiria o masina SKODA Scala Automata pe care o puteti ridica din Cluj Napoca sau din Aeroport Cluj rapid si comod.

Rentanddrive Rent a car pune la dispozitie masini de inchiriat dupa preferintele fiecaruia. SKODA Scala – Clasa D este una dintre masinile care fac parte din flota noasta de inchirieri masini.

Rent a car Cluj Seat Arona Automata

Prin serviciul de inchirieri auto cluj cutie automata Rentanddrive ofera spre inchiriere Seat Arona, un crossover urban, creat pentru cei dornici sa exploreze si sa imbine utilitatea unui SUV cu alura sportiva a unei berline de talie mica.

Vezi pagina noastra de Facebook pentru mai multe detalii!

RentAndDrive ® 2023
Phone