Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto aeroport

Serviciile Rentanddrive rent a car Cluj

Presupun soluții flexibile gândite pentru fiecare client în parte, adică posibilități variate de închiriere auto Cluj cu șofer sau pentru uz personal, inchirieri auto Cluj pe termen scurt sau pe termen lung, închiriere mașini Cluj pentru orice tip de eveniment. Știm ce este cu adevărat important și punem mare preț pe timpul şi siguranța ta!

Rent A Citroen C5 and get 15% Off!

Te afli într-o destinație de călătorie departe de casă sau planifici o deplasare pe distanta mare dintr-un oraș în altul și nu ai la dispoziție mașina personală?

La Rentanddrive inchirieri auto Cluj găsești mobilitatea şi confortul de care ai nevoie pentru deplasări urbane rapide. Poți conduce orice mașină închiriată din Cluj care ți se potrivește, în orice oraș te afli, astfel încât să ajungi întotdeauna la timp și în siguranță! Rentanddrive rent a car Cluj!

Rent any SUV and get 10% Off!

Preturi Mici. Beneficii Mari!

Toate mașinile Rentanddrive rent a car Cluj sunt 100% sigure, testate și îngrijite cu atenție doar în service-uri autorizate, înainte de fiecare închiriere. Ele te așteaptă cu plinul făcut, asigurare RCA, CASCO, rovignetă.

Alegerea puterii și eleganței e acum în mâinile tale! Închirierea unei mașini Rentanddrive rent a car Cluj este la doar un telefon distanță. În plus, oferim și cel mai avantajos preț de pe piață raportat la calitatea flotei auto.

De ce să închiriați o mașina în Cluj de la noi? Pentru ca noi, Rentanddrive, avem oferte avantajoase, preturi mici, mașini de închiriat noi şi sigure.

Oferim închirieri auto Aeroport cu sau fara sofer, cu masini de clasă medie, cu cutie de viteze automata sau chiar de lux, dar şi predarea/ preluarea lor GRATUIT atât în Cluj cât şi la Aeroportul International Cluj – Napoca, în timpul programului.

De asemenea, vă oferim asistență telefonică 24 de ore din 24.
Pentru a închiria ieftin mașina dorită, trebuie să respectați condițiile impuse, iar preturile pot fi negociabile în funcție de perioada pe care o alegeți.

Dotările şi caracteristicile autoturismelor de închiriat la puteți găsi la fiecare mașină în parte.
Mașini de închiriat în Cluj și Aeroport Cluj pentru cei care au nevoie de un serviciu complet şi profesionist de închiriere!
Închiriați-vă mașina din timp!

Rentanddrive este o companie de rent a car Cluj Napoca ce va oferă servicii de inchirieri auto Cluj Aeroport la cel mai bun raport calitate / preț rent a car din Transilvania.

Rentanddrive rent a car Cluj Aeroport dispune de un parc auto vast de autoturisme dintre cele mai fiabile si titrate marci, de clasa mica, compacta sau de lux, incluzand: Audi, BMW, Dacia, Seat, Skoda si Volkswagen la cele mai bune preturi inchirieri masini Cluj.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați!

RentAndDrive ® 2021