Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Filters

Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Închirierea auto cu „full CASCO” și RCA (Răspundere Civilă Auto) reprezintă o opțiune de închiriere a unei mașini în care vehiculul este acoperit atât de o asigurare CASCO (care acoperă daunele suferite de mașină în urma unor evenimente precum accidente, furt, vătămare intenționată etc.), cât și de o asigurare RCA (care acoperă daunele cauzate terților în urma accidentelor în care este implicată mașina închiriată).

Pentru a înțelege mai bine acest concept, iată câteva clarificări cu privire la termenii utilizați:

  1. Închiriere auto: Procesul prin care o persoană sau o companie închiriază temporar o mașină de la o agenție de închirieri auto, în schimbul unei sume de bani.
  2. Full CASCO (Asigurare CASCO completă): Este o asigurare pentru vehicul care acoperă o gamă largă de daune, inclusiv accidente rutiere, furt, incendiu, vandalism și alte evenimente neprevăzute. Dacă mașina suferă daune în urma unui accident, această asigurare CASCO va acoperi costurile reparațiilor sau va compensa valoarea mașinii în cazul pierderii totale.
  3. RCA (Răspundere Civilă Auto): Este o asigurare obligatorie care acoperă daunele materiale sau vătămările corporale cauzate de vehiculul asigurat altor persoane sau proprietăți. Este o cerință legală în majoritatea țărilor pentru a putea conduce pe drumurile publice.
  4. Terți: Aceasta se referă la persoane sau proprietăți care nu sunt implicate în contractul de închiriere. În cazul unui accident, terții pot fi alte mașini, pietoni sau proprietăți care au suferit daune din cauza mașinii închiriate.
  5. Evenimente neprevăzute: Acestea pot include accidente de circulație, furt, incendiu, vandalism, intemperii naturale și alte situații imprevizibile care pot cauza daune mașinii.

Deci, închirierea unei mașini cu „full CASCO” și RCA înseamnă că veți beneficia de acoperire atât pentru daunele aduse mașinii închiriate (prin intermediul asigurării CASCO), cât și pentru daunele cauzate altor persoane sau proprietăți (prin intermediul asigurării RCA). Aceasta oferă un nivel mai mare de protecție în caz de accidente sau evenimente neașteptate în timpul perioadei de închiriere a mașinii.

Masini de Inchiriat in Cluj Napoca Aeroport- Full Casco, Fara Garantie, Predare/Preluare gratuita Non Stop (24/7)

Alegand serviciile noastre de inchirieri auto Cluj Napoca, te vei bucura de urmatoarele beneficii:

Beneficii

– transparenta totala in ceea ce priveste preturile (nu exista costuri ascunse);

– toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta) sunt incluse in pretul afisat pe site;

– promptitudine in preluarea rezervarilor, atat online, cat si prin intermediul call-center-ului disponibil 24/7;

– livrare gratuita si rapida a masinii inchiriate pentru clientii serviciilor de rent a car din Cluj Napoca(in numai 3 ore de la momentul confirmarii) rezervarii);

inchirieri auto Cluj fara garantie (vezi mai multe pe pagina noastra de website

– garantia ca vei conduce un autoturism mai nou de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi;

– garantia sigurantei si confortului tau si a pasagerilor tai, fiecare masina fiind supusa unei inspectii riguroase inainte de a-ti fi inmanata;

Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Inlocuirea gratuita si rapida a masinii in caz de avarie

– cauciucuri de sezon incluse (vara/iarna);

– masina livrata cu un plin de combustibil

– o serie larga de servicii optionale: sofer personal, GPS, scaun auto pentru copil etc

Prezenta serviciilor de inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA este absolut esentiala pentru Rentanddrive si clientii sai.

Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Vezi pagina noastra de Facebook

Indiferent ca vii in Cluj-Napoca pentru un eveniment, pentru o intalnire de afaceri sau pentru concediu, serviciile noastre de inchirieri masini din Aeroport Cluj iti stau la dispozitie. Vezi locatiile de livrare Rentanddrive

Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Astfel, nu vei mai pierde timp pretios cautand un taxi sau asteptand un mijloc de transport, ci te vei putea bucura imediat de siguranta, confortul si libertatea de miscare oferite de compania noastra.Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Singurele conditii pentru a deveni clientul serviciilor noastre sunt urmatoarele: sa ai varsta de 21 de ani impliniti si sa detii permis de conducere de cel putin 1 an.

Iti suntem alaturi 24/7 oricand ai nevoie de servicii de inchirieri auto, atat pe site, prin intermediul formularului online, a carui completare nu dureaza mai mult de 5 minute, cat si la numarul de telefon (+40 729 927 770) Te asteptam! Inchirieri auto Aeroport Cluj-Napoca Full Casco & RCA

Rent a car Cluj ieftin

Ai posibilitatea la Rentanddrive sa inchiriezi o masina pe termen lung.

Care este varsta minima pentru a inchiria o masina

Contacteaza-ne si afla mai multe detalii

RentAndDrive ® 2023
Phone