Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchiriere auto Cluj cu iesire din tara!

Daca ai in plan sa inchiriezi o masina din Cluj pentru a calatorii extern poti sa ne contactezi si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru nevoile tale!

Filters

Rent a car extern

Inchiriere auto Cluj cu iesire din tara!

Fie ca se deplasează in scopuri turistice sau in interes de afaceri, numarul celor care calatoresc in afara tarii este tot mai mare. Pot merge cu masina inchiriata in strainatate este una dintre intrebarile adresate telefonic sau prin email de clientii nostri.

Cu toate acestea, nu toti dispun de o masina cu care sa se deplaseze, tocmai din acest motiv, la Rentanddrive venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii de inchirieri auto pentru deplasari in strainatate. Fie ca se deplasează in scopuri turistice sau in interes de afaceri, numarul celor care calatoresc in afara tarii este tot mai mare. Pentru ca se apropie concediile intrebarea care apare de fiecare data este pot merge cu masina inchiriata in strainatate? Rent a car Cluj extern

Calatoria in strainatate cu masina inchiriata este posibila, insa pentru ca vorbim aici de circumstante speciale de calatorit, exista si anumite conditii de care trebuie sa tii cont si pe care este necesar sa le iei in calcul. Pot merge cu masina inchiriata in afara tarii?Inchiriere auto Cluj cu iesire din tara! Rent a car Cluj extern

Asadar, iata ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina pentru deplasarea in afara tarii:

 

    • Se presupune un acord scris al companiei de rent a car

Ca o conditie prioritara se va intocmi un contract de inchiriere care va contine toate conditiile inchirierii, obligatiile clientului cat si cele ale firmei de rent a car la care ai apelat etc. Apoi, este necesar ca firma de rent a car sa isi dea acordul pentru ca tu sa te deplasezi cu autoturismul închiriat in afara tarii.

 

    • Masinile se vor închiria doar pentru deplasarea in Uniunea Europeana

Rentanddrive va pune la dispozitie masini care se pot inchiria doar pentru a calatorii in tarile din Uniunea Europeana. Astfel, inchirierea unui autoturism din flota noastra pentru deplasarea in alte zone in afara UE nu este permisa.

 

Inchirierea pe baza de garantie sau Full Casco atat in tara cat si in afara ei este o masura practicata de toata companiile de rent a car. Garantia este diferita si se percepe in functie de valoarea masinii inchiriate. Suma este restituita integral in cazul in care masina este adusa in aceleasi conditii in care a fost preluata, neavariata si la o data si ora prestabilite in contract.Inchiriere auto Cluj cu iesire din tara!

 

    • Pretul de inchiriere auto Cluj va fi diferit pentru deplasarile in afara Romaniei

Pretul inchirierii unei masini cu deplasare in afara teritoriului tarii este diferit de pretul obisnuit. Fiind vorba de conditii mai speciale si riscuri asociate mai ridicate, pretul va sufera anumite modificari. De exemplu, pentru inchirierea unei masini din flota noastra, cu deplasare in afara tarii, se percepe o taxa suplimentara de 100 de euro. Inchiriere auto cu iesire din tara!

 

    • Stabilirea unui anumit număr de kilometri

In functie de anumite criterii va fi stabilit un numar de kilometrii care pot fi parcursi. Este important de reținut faptul ca, pentru orice kilometru in plus, se va percepe o taxa suplimentara. Inchiriere auto Cluj cu iesire din tara!

La Rentanddrive suntem mereu pregatiti sa te intampinam cu masini de calitate, potrivite pentru nevoile tale. Punem la dispozitia ta o flota auto vasta atat masini din clasa premium, cat si masini din clasa economica. In plus, iti oferim toate informtiile de care ai nevoie pentru ca orice calatorie sa devina o experienta ne neuitat.Inchiriere auto Cluj cu iesire din tara!

Rentanddrive nu inchiriaza in afara Uniunii Europene!

Daca ai lovit o masina inchiriata nu e cazul sa te impacientezi. Procedura este aceeasi la ca orice masina. Vei intocmi cu celalalt sofer o constatare amiabila in cel mai bun caz. Daca in schimb persoana respectiva nu doreste sa se inteleaga veti ajunge la politie unde se va intocmi un proces verbal.

Vezi recenziile noastre pe Google

REZERVA O MASINA

RentAndDrive ® 2023
Phone