Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Cum inchiriez o masina de la Rentanddrive?

Filters

Rent a car Cluj Extern

Cum inchiriez o masina de la Rentanddrive?

Pentru a inchiria o masina  urmati acesti pasi:

 1. Identificati compania de rent a car: Cautati companiile de inchirieri auto disponibile in zona in care doriti sa inchiriati masina. Puteti face aceasta cautare pe internet sau prin intermediul aplicatiilor mobile.Cum inchiriez o masina de la Rentanddrive?
 2. Selectati masina dorita: Verificati disponibilitatea masinii dorite si a optiunilor de asigurare si accesorii. Alegeti o masina care corespunde nevoilor si preferintelor dumneavoastra.
 3. Furnizati informatii de baza: Pentru a putea inchiria masina din Cluj, trebuie sa furnizati informatii de baza, cum ar fi numele si adresa de e-mail, varsta si data la care doriti sa ridicati masina. Firma de rent a car din Cluj
 4. Efectuati o rezervare: Odata ce ati selectat masina dorita, puteti face o rezervare. Alegeti data si ora la care doriti sa ridicati masina si pentru cat timp o doriti.Cum inchiriez o masina de la Rentanddrive?
 5. Furnizati informatii de identificare: Cand ridicati masina, va trebui sa furnizati informatii de identificare, cum ar fi permisul de conducere.Inchirieri auto Cuj fara card de credit.
 6. Semnati contractul de inchiriere: Cand ridicati masina, va trebui sa semnati un contract de inchiriere, care stabileste termenii si conditiile inchirierii.
 7. Verificati starea masinii: Inainte de a pleca cu masina, verificati starea acesteia si notati orice zgarieturi sau alte daune existente. Aceasta va ajuta sa evitati orice dispute cu compania de inchirieri auto atunci cand returnati masina.Cum inchiriez o masina de la Rentanddrive?
 8. Respectati regulile de circulatie: Respectati regulile de circulatie si conduceti cu atentie. Asigurati-va ca masina este returnata in aceeasi stare in care a fost inchiriata, cu acelasi nivel de combustibil si la timpul stabilit.Cum inchiriez o masina de la Rentanddrive?
 9. La Rentanddrive totul este foarte simplu – 1. Alegi perioada, masina, completezi detaliile aferente si gata. Unul dintre colegii nostrii va contacteaza pentru trimiterea documentelor!
 10. Predare/Preluare gratuita la Aeroport Cluj!
 11. Vrei sa inchiriezi o masina in afara tarii?                                                                                                      Vezi recenziile noastre pe Google AICI

 

RentAndDrive ® 2023
Phone