Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto Cluj Skoda Fabia

€ 14.001 / zi
Informatii Aditionale
Clasa: Sedan
Cutie Viteze: Manual
Capacitate Pasageri: 5
Carburant: Petrol
Capacitate motor: 1.0
Bagaj max: 3
Usi: 4
Varsta minima Sofer: 21
Informatii Aditionale
A/C
ABS
Central locking
Electric mirrors
12V
AUX
Alarm/anti-theft system
Electric windows
Bluetooth music streaming
Knees airbag
Night vision system
Passenger airbag
On-board computer
CD changer
Navigation
USB
Wireless charging
Driver airbag
ESP
Isofix (child seat anchor points)
Front parking sensors
DVD changer
MP3 support
Electric seat adjustment
Traction control
Auxiliary heating
Automatic air condition

Rezerva Inchirieri auto Cluj Skoda Fabia

Rent a car Cluj Skoda Fabia

Inchirieri auto Cluj Skoda Fabia

  1. Design exterior atrăgător: Skoda Fabia 2019 impresionează cu un design modern și dinamic. Linii fluide, grila frontală distinctivă și farurile bine conturate contribuie la aspectul său atrăgător.
  2. Interior spațios și confortabil: Cu un interior bine proiectat, Skoda Fabia oferă un spațiu generos pentru pasageri și bagaje. Calitatea materialelor și finisajelor contribuie la o atmosferă confortabilă în habitaclu. Inchirieri auto Cluj Skoda Fabia
  3. Eficiență la consumul de combustibil: Motoarele eficiente ale Skoda Fabia se remarcă printr-o economie de combustibil notabilă, ceea ce face din această mașină o opțiune viabilă pentru cei interesați de eficiență energetică.Inchirieri auto Cluj Skoda Fabia
  4. Tehnologie avansată: Skoda Fabia este dotată cu o serie de caracteristici tehnologice moderne. Sistemul de infotainment, conectivitatea Bluetooth și opțiunile de control al climei adaugă un nivel suplimentar de confort și funcționalitate.
  5. Sisteme de siguranță: Siguranța este o prioritate în Skoda Fabia 2019, cu caracteristici precum airbag-uri frontale și laterale, sisteme de asistență la frânare și controlul tracțiunii. Aceste tehnologii contribuie la un nivel crescut de siguranță pentru ocupanții mașinii.Inchirieri auto Cluj Skoda Fabia
  6. Manevrabilitate excelentă: Skoda Fabia oferă o experiență de condus plăcută și manevrabilitate excelentă. Suspensia bine ajustată și direcția precisă fac din această mașină o alegere potrivită pentru oraș și pentru călătorii mai lungi.
  7. Opțiuni de personalizare: Skoda Fabia din 2019 vine cu o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv culori exterioare, jante și opțiuni de interior. Aceasta oferă șoferilor posibilitatea de a-și personaliza mașina conform preferințelor lor.
  8. Capacitatea de depozitare: Cu soluții ingenioase de depozitare în interior, cum ar fi spațiul de depozitare în portiere și portbagajul generos, Skoda Fabia se dovedește a fi practică și funcțională în utilizarea sa de zi cu zi.

Aceste caracteristici fac din Skoda Fabia din 2019 o alegere atractivă pentru cei care caută o mașină compactă, eficientă și bine echipată.

Vezi recenziile noastre pe Google

Phone