Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchirieri auto Cluj Seat Leon 2017 Automata

€ 17.001 / zi
Informatii Aditionale
Clasa: Combi
Cutie Viteze: Automatic
Capacitate Pasageri: 5
Carburant: Diesel
Capacitate motor: 1.6
Bagaj max: 4
Varsta minima Sofer: 21
Informatii Aditionale
12V
ABS
Automatic air condition
AUX
Bluetooth music streaming
Central locking
DVD changer
Electric mirrors
Electric windows
ESP
Isofix (child seat anchor points)
MP3 support
Passenger airbag
USB

Rezerva Inchirieri auto Cluj Seat Leon 2017 Automata

Inchirieri auto Cluj Seat Leon 2017 Automata

Rentanddrive  este o companie de inchirieri auto care inchiriaza masini atat in Cluj-Napoca cat si la Aeroportul Cluj. De ce sa inchiriati un Seat Leon 2017 cutie automata? pentru ca este o masina fiabila, economica dar si spatioasa.

Cand ai nevoie de o masina economica, cea mai buna varianta pentru  este Seat Leon 2017 Automata

De inchiriat Seat Leon 2017 Automata in Cluj si Aeroport Cluj

Rentanddrive este o companie  care deserveste cu succes si zona Aeroport dar si Cluj-Napoca.  Rentanddrive  ofera cele mai bune preturi si servicii, un parc auto generos din care puteti alege cu usurinta cea mai buna masina pentru nevoile si specificul calatoriei pe care o planuiti.Inchirieri auto Cluj Seat Leon

Fiind recent achizitionata a facut deja fericiti o gramada de clienti care au avut incredere in ea si care au ales-o din alte zeci de posibile optiuni din oferta noastra de inchirieri auto.

Seat Leon 2017 este masina perfecta de inchiriat atunci cand mergeti in vacante in Romania, de sarbatori sau chiar pentru nevoi personale.Inchirieri auto Cluj Seat Leon

Ne place sa oferim masini de calitate clientilor nostri, motiv pentru care investim periodic in actualizarea parcului de masini.

Pentru ca vrem ca toti clientii nostri sa beneficieze de servicii profesionale la cele mai bune preturi rent a car, tarifele sunt defalcate pe mai multe praguri, in functie de nr de km parcursi, garantie, scwd etc

Despre Seat Leon 2017 Automata

Va invitam sa cititi recenziile clientilor nostri de pe Google pentru ca Seat Leon deja se afla in topul preferintelor multor persoane.

In general, cei care au inchiriat de la noi Seat Leon 2017 au apreciat la final calitatea masinii, modul in care se descurca in trafic si la drum lung.

Faptul ca este automata, spatioasa, consuma putin si este echipata cu mai multe optiuni de siguranta si confort: aer conditionat, bluetooth, incalzire scaune, radio cu ecran tactil, volan din piele multifunctional etc.Inchirieri auto Cluj Seat Leon

Cand ai nevoie de o masina economica si spatioasa, poti miza pe Seat Leon 2017. Masini de inchiriat automate Cluj

Cum faceti rezervara pentru Seat Leon 2017?

Foarte simplu: online. Puteti folosi website-ul nostru pentru a verifica in timp real pretul acestei masini si pentru a face rezervarea pentru perioada preferata. Inchirieri auto cluj seat leon.

Daca aveti nevoie de ajutor, ne puteti contacta oricand. Va invitam sa descoperiti toate ofertele noastre de inchirieri auto Cluj pentru a alege cea mai buna varianta de inchiriere pentru a avea o vacanta de neuitat.

Vezi review-urile noastre pe Google

 

 

 

 

Phone