Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Hyundai elantra de inchiriat in Cluj-Napoca

€ 16.501 / zi
Informatii Aditionale
Clasa: Sedan
Cutie Viteze: Automatic
Capacitate Pasageri: 5
Carburant: Petrol
Capacitate motor: 1.6
Usi: 4
Kilometri: Nelimitat
Varsta minima Sofer: 21
Informatii Aditionale
12V
A/C
ABS
Alarm/anti-theft system
Android auto
Automatic air condition
AUX
Auxiliary heating
Bluetooth music streaming
CD changer
Central locking
Driver airbag
DVD changer
Electric mirrors
Electric seat adjustment
Electric windows
ESP
Front parking sensors
Isofix (child seat anchor points)
Knees airbag
MP3 support
Navigation
Night vision system
On-board computer
Passenger airbag
Traction control
USB
Wireless charging

Rezerva Hyundai elantra de inchiriat in Cluj-Napoca

Coupon

 1. Design exterior: Hyundai a adus un design mai agresiv și futurist în modelele recente Elantra, cu linii sculptate și o grilă frontală distinctivă.
 2. Interior modern: Se așteaptă ca Elantra să ofere un interior modern, cu materiale de calitate și dotări precum ecrane tactile pentru sistemul de infotainment, conectivitate Bluetooth, Apple CarPlay și Android Auto.
 3. Tehnologii de siguranță: Hyundai este cunoscut pentru dotările sale generoase de siguranță, cum ar fi asistența la menținerea benzii, avertizarea de coliziune frontală, frânarea de urgență automată și altele.
 4. Opțiuni de motorizare: În funcție de regiune, Elantra ar putea veni cu opțiuni de motorizare pe benzină sau hibridă, cu variante mai eficiente din punct de vedere al consumului de carburant.
 5. Transmisii: De obicei, transmisiile automate cu mai multe trepte sunt obișnuite în aceste modele, dar există variante manuale în unele regiuni.
 6. Economie de combustibil: Modelele mai noi de la Hyundai pun un accent crescut pe eficiența de combustibil, deci Elantra 2023 ar putea beneficia de aceste îmbunătățiri.
 7. Confort și spațiu: Acest aspect variază în funcție de dimensiunile și configurarea interioară a fiecărei generații Elantra. În general, Hyundai a căutat să ofere spațiu și confort pentru pasageri.

Dacă dorești să închiriezi un Hyundai Elantra, iată câțiva pași pe care îi poți urma:

 1. Caută agenții de închirieri auto: Folosește motoarele de căutare online sau aplicațiile specializate pentru a găsi agenții de închirieri auto din zona ta, care oferă Hyundai Elantra în flota lor.
 2. Compară ofertele: Vizitează site-urile web ale agențiilor de închirieri auto și compară ofertele disponibile pentru Hyundai Elantra. Verifică prețurile, perioada de închiriere, opțiunile de asigurare și eventualele costuri suplimentare.
 3. Rezervă mașina: După ce ai găsit o ofertă potrivită, poți face o rezervare online sau poți contacta direct agenția de închirieri pentru a face o rezervare telefonică. Asigură-te că furnizezi toate informațiile necesare, cum ar fi data și ora ridicării și predării mașinii.
 4. Asigurări: Verifică cu atenție ce tipuri de asigurări sunt incluse în prețul închirierii și dacă sunt disponibile asigurări suplimentare. Asigură-te că înțelegi ce acoperă asigurările și ce nu în caz de accidente sau daune.
 5. Pregătește documentele: Asigură-te că ai la tine toate documentele necesare pentru închirierea mașinii, cum ar fi permisul de conducere valabil, cardul de credit și alte documente cerute de agenție.
 6. Verifică mașina: Înainte de a pleca cu mașina, asigură-te că faci o verificare atentă a stării acesteia. Notează eventualele zgârieturi sau daune existente pentru a evita eventuale dispute la returnarea mașinii.
 7. Respectă termenii de închiriere: Respectă termenii și condițiile de închiriere, inclusiv limitele de viteză, politicile de combustibil și regulile de returnare a mașinii.
 8. Întoarce mașina la timp: Asigură-te că returnezi mașina la agenția de închirieri la data și ora specificate în contract. În caz contrar, s-ar putea să plătești costuri suplimentare.
 9. Verifică mașina la returnare: După ce predai mașina, efectuează împreună cu reprezentantul agenției de închirieri o verificare a stării acesteia pentru a se asigura că nu există daune noi.
 10. Păstrează chitanțele: Asigură-te că păstrezi toate chitanțele și documentele legate de închiriere pentru a avea o evidență clară a tranzacției.

În general, procesul de închiriere a unei mașini, inclusiv un Hyundai Elantra, implică atenție la detalii și respectarea termenilor și condițiilor agenției de închirieri. Asigură-te că înțelegi toate aspectele înainte de a semna contractul și că ai o experiență plăcută în timpul călătoriei tale.

Regenerate

RentAndDrive ® 2023