Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchiriere masina Cluj Ford Ecosport 2019

€ 11.501 / zi
Informatii Aditionale
Clasa: Crossover
Cutie Viteze: Manual
Capacitate Pasageri: 5
Carburant: Petrol
Capacitate motor: 1.0
Kilometri: Nelimitat
Varsta minima Sofer: 21
Informatii Aditionale
12V
ABS
Alarm/anti-theft system

Rezerva Inchiriere masina Cluj Ford Ecosport 2019

Coupon

Inchiriere masina Cluj Ford Ecosport

Ford Ecosport de inchiriat in Cluj

Există mai multe companii de închiriere auto în Cluj, România, care oferă Ford EcoSport spre închiriere. Unele opțiuni populare includ si pe cei de la Rentanddrive. Cel mai bine este să comparați prețurile și condițiile de închiriere de la diferite companii înainte de a lua o decizie.

Rentanddrive

În plus, este recomandat să verificați recenziile de la clienții anteriori și, de asemenea, să verificați polița de asigurare a companiei înainte de a finaliza închirierea.

De asemenea, este important să luați în considerare locația biroului de închiriere, precum și disponibilitatea serviciilor de preluare și predare.

Unele companii locale de închiriere de mașini precum Rentanddrive Rent-a-car Cluj ar putea fi, de asemenea, o opțiune excelentă de luat în considerare pentru închirierea unui Ford Ecosport în Cluj.

Ford Ecosport de inchiriat in Cluj Napoca

Ford Ecosport de inchiriat in Cluj sau Aeroport Cluj. Este una dintre cele mai inchiriate masini de la Rentanddrive Cluj.

Ford EcoSport  face parte din categoria de SUV-uri/ Crossovere si este ideala pentru cei care iubesc experiente noi si nu se multumesc cu orice masina de inchiriat.

Ford EcoSport are ca si optiuni in dotare – aer conditionat, bluetooth, volan din piele, scaune isofix si senzori de parcare. Nu lipsesc binenteles airbag-urile (8 la numar), functiile ABS si ESP.

Clientii o apreciaza in primul rand pentru ca este o masina placuta la condus, din multe unghiuri de vedere. Este un pic mai inalta decat masinile standard, iar asta iti ofera o vizibilitate buna la drum.

Ford EcoSport  o poti inchiria de la Rentanddrive insotita de cele mai bune servicii rent a car. Oferim conditii optime de inchirieri iar tu te asiguri ca platesti un tarif de inchiriere accesibil, fara taxe suplimentare. La noi totul este transparent. Inchiriaza aceasta masina si te vei bucura de o experienta de neuitat.

Vezi pagina noastra de Facebook

 

 

 

RentAndDrive ® 2023