Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Inchiriere masina Cluj Ford Ecosport 2019 – Inchiriere auto Cluj

Masini de inchiriat in Cluj Napoca Ford Ecosport 2019

Ford Ecosport de inchiriat in Cluj sau Aeroport Cluj. Este una dintre cele mai inchiriate masini de la Rentanddrive Cluj.

Ford EcoSport  face parte din categoria de SUV-uri/ Crossovere si este ideala pentru cei care iubesc experiente noi si nu se multumesc cu orice masina de inchiriat.

Ford EcoSport are ca si optiuni in dotare – aer conditionat, bluetooth, volan din piele, scaune isofix si senzori de parcare. Nu lipsesc binenteles airbag-urile (8 la numar), functiile ABS si ESP. Clientii o apreciaza in primul rand pentru ca este o masina placuta la condus, din multe unghiuri de vedere. Este un pic mai inalta decat masinile standard, iar asta iti ofera o vizibilitate buna la drum.

Ford EcoSport  o poti inchiria de la Rentanddrive insotita de cele mai bune servicii rent a car Cluj. Oferim conditii optime de inchiriere, care te asigura ca platesti un tarif de inchiriere accesibil, fara taxe suplimentare. La noi totul este transparent. Inchiriaza aceasta masina si te vei bucura de o experienta de neuitat.

 

 

€ 18.001 / zi
Informatii Aditionale
Clasa: Crossover
Cutie Viteze: Manual
Capacitate Pasageri: 5
Carburant: Petrol
Capacitate motor: 1.0
Kilometri: Nelimitat
Varsta minima Sofer: 21
Informatii Aditionale
12V
ABS
Alarm/anti-theft system

Rezerva Inchiriere masina Cluj Ford Ecosport 2019 – Inchiriere auto Cluj

Coupon

RentAndDrive ® 2021