Str. Fabricii nr. 1
NON STOP

Car Rental Cluj Napoca BMW 520 XDRIVE 2015

€ 28.001 / zi
Informatii Aditionale
Clasa: Sedan
Cutie Viteze: Automatic
Capacitate Pasageri: 5
Carburant: Diesel
Capacitate motor: 2.0
Varsta minima Sofer: 21
Informatii Aditionale
12V
A/C
ABS
Alarm/anti-theft system
Android auto
AUX
CD changer
Driver airbag
DVD changer
Electric mirrors
Electric seat adjustment
Electric windows
ESP
MP3 support
Navigation
On-board computer

Rezerva Car Rental Cluj Napoca BMW 520 XDRIVE 2015

Coupon

Car Rental Cluj Napoca BMW 520 XDRIVE 2015

Rentanddrive  va ofera spre inchiriere BMW 520 XDRIVE 2015

Atunci când plecam la drum, toata lumea dorește sa se bucure de intimitate dar si de un confort sporit. Toate aceste lucruri nu sunt posibile in mijloacele de transport in comun  dar sunt posibile apeland la serviciile noastre.

De ce BMW 520 XDRIVE 2015?

Ai o intalnire de afaceri sau pur si simplu vrei sa te bucuri de un confort sporit? Este o masina perfecta pentru inchiriere in conditiile de mai sus.

Prin serviciul rent a car oferit de Rentanddrive puteti inchiria o masina BMW 520 XDRIVE pe care o puteti ridica din Cluj Napoca sau din orice alta locatie. Rentanddrive pune la dispozitie masini de inchiriat dupa preferintele fiecaruia. BMW 520 XDRIVE este una dintre masinile care fac parte din flota Rent and drive.

Car Rental Cluj Napoca BMW 520 XDRIVE 2015

BMW Seria 5 face parte dintr- o linie de vehicule de lux produse de producătorul german BMW.  Modelul 2015 al BMW 520d Xdrive a făcut parte din a șaptea generație a mașinii, care a fost introdusă în 2010.

Modelul Xdrive este o versiune a mașinii cu tracțiune integrală. BMW 520d Xdrive din 2015 a fost echipat cu un motor diesel de 2,0 litri care producea 181 de cai putere și 280 lb-ft de cuplu. A fost asociat cu o transmisie automată cu opt trepte și a putut accelera de la 0 la 60 mph în 7,5 secunde.

Mașina este echipată cu multe funcții avansate, cum ar fi avertizare de părăsire a benzii de rulare, avertizare de coliziune frontală și control adaptiv al vitezei de croazieră. Această mașină are o eficiență mare a consumului de combustibil, o călătorie lină și confortabilă și o manevrabilitate precisă.

Este considerată o opțiune excelentă de inchirieri auto pentru cei care caută un vehicul luxos, de înaltă performanță, cu capacitate de tracțiune integrală și un nivel înalt de caracteristici și tehnologie standard.

Vezi review-urile noastre pe Google

 

 

RentAndDrive ® 2021